Началась и закончилась моя мясная неделя. Разъезжая по округе, мы посещали домашние хозяйства и небольшие производства, фабрики, заводы, плантации, а так же рестораны, куда отправляется свежее мясо и другая продукция...Трудно представить ресторан в Каталунии без свинины или телятины, впрочем, как и в другой стране.
А именно, завод
Espuna, где перерабатывается свинина и производится всеми нами любимый окорок Хамон, колбаса Чоризо, лончеадосы и великое множество мясных закусок и фирменных деликатесов. Современное производство, 4 завода, штаб-квартира в Олоте. Эта история с 1947 года, когда появилась простая идея по выработке колбасы, сейчас это бренд на международном рынке. Основной рынок сбыта - Европа, Англия, Португалия, Аргентина. Быстрой рост развития и качество продукции обеспечивает стабильность. Последняя новинка (только для баров Каталунии) - тапас за минуту. Это пинчидосы и ролладосы, готовые к употреблению за 1 минуту в СВЧ. Для легкой и быстрой закуски с друзьями. Так же Отмечен народной премией в 2009 году
Jamón Curado Duroc Corte Artesano de Espuña.
Voleu carn ?
S’ha acabat la meva setmana de carn. En aquesta regió varem visitar les cases privades i els productors petits, fàbriques, plantacions, naus industrials, així com els restaurants, que reben la carn fresca i altres productes. És difícil d’imaginar un restaurant a Catalunya que no tingui cap producte de porc o de vedella, així com a molts altres països.A la fàbrica Espunya hi transformen la carn de porc als elaborats carnis: pernil curat, xoriço, embotits i una gran varietat d’especialitats càrnies i productes gourmet. A hores d’ara la seva producció és fa en 4 fàbriques, amb la seu principal a la fàbrica d’Olot. La marca Espuña va ser creada l’any 1947 per a la producció dels embotits. Avui en dia és una marca internacionalment reconeguda. Els mercats principals, on exporten la seva producció, són: Europa, Gran Bretanya, Portugal, Argentina. El gran creixement de la marca i la qualitat dels seus productes asseguren la seva estabilitat. La última novetat és “una tapa en un minut” (només pels bars de Catalunya). Són rolls i pinxos preparats en un minut en microones. Són pràctics pels aperitius i/o entrants lleugers en un àpat amb uns amics. A més a més, l’any 2009 el Pernil Curat Tall Artesà Espuña va guanyar el premi nacional
 |
Jamón Curado Duroc Corte Artesano de Espuña. |
На испанском рынке это самый продаваемый продукт. Стоит попробовать. Не отказывайтесь.
Al mercat espanyol és el producte més venut. Paga la pena tastar-ho. No el rebutgeu !
 |
Входящее сырье- свинина
La matèria primera de porc |
Далее меня ждал Джорди Виларасcа (Jordi Vilarassa)...
|
Джорди со своими подопечными
Jordi amb els seus porquets
|
A continuació, vaig conèixer a Jordi Vilarassa
 |
Это- Мачо...
És un mascle ... |
 |
Это я и бутифарра бланка
Aquí sóc jo amb una botifarra blanca
Оказался честным, добрым и трудолюбивым человеком. Самым лучшим (по мнению рестораторов и шефов местечка Гароччо) производителем бутифарры, бутифарры с кровью и сальсичей... Поясню. У него своя ферма, цех по обработки сырья, соль и перец- и - отменные бутифарры. Это такой вид домашней свиной колбасы. Бульон, в которой варятся бутифарры бланко (колбаса без крови), как есть -бульон из свиных голов, оболочка для колбасок тоже- натуральная трипа, внутри - мясо, соль и перец. Это очень популярная в ресторанах Каталунии закуска, для производства которой нужен каждодневный труд, счастливые животные, соль и перец. И все это у Джорди имеется. Спасибо Джорди, научил делать бутифарры, сальсичи, показал настоящую профессиональную работу...Все очень честно, качественно и вкусно.
Jordi és una bona persona, honesta i treballadora. Segons els restauradors i caps de cuina de la Garrotxa és el millor productor de botifarra negra i salsitxes. Disposa de la seva pròpia granja, una nau per a la transformació de matèries primeres, sal i pebre i les botifarres delicioses. És un tipus de salsitxa casolana que es bull en un brou fet dels caps de porc per a la botifarra blanca (sense sang). Dintre de la tripa que és natural, s’hi posa la carn, sal i pebre. És un menjar molt popular als restaurants de Catalunya, només s’ha de disposar-hi dels animals feliços, sal, pebre i aplicar-ne molt de treball diari. Jordi ho té tot això. Agraeixo a Jordi que em va ensenyar a fer les botifarres, salsitxes, doncs em va ensenyar un treball professional de veritat. Tot és molt bo, d’alta qualitat i excel·lent sabor. |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada