dissabte, 22 de gener del 2011

Хотите мяса...?!

Началась и закончилась моя мясная неделя. Разъезжая по округе, мы посещали домашние хозяйства и небольшие производства, фабрики, заводы, плантации, а так же рестораны, куда отправляется свежее мясо и другая продукция...Трудно представить ресторан в Каталунии без свинины или телятины, впрочем, как и в другой стране.

А именно, завод Espuna, где перерабатывается свинина и производится всеми нами любимый окорок Хамон, колбаса Чоризо, лончеадосы и великое множество мясных закусок и фирменных деликатесов. Современное производство, 4 завода, штаб-квартира в Олоте.  Эта история с 1947 года, когда появилась простая идея по выработке колбасы, сейчас это бренд на международном рынке. Основной рынок сбыта - Европа, Англия, Португалия, Аргентина.  Быстрой рост развития и качество продукции обеспечивает стабильность. Последняя новинка (только для баров Каталунии) - тапас за минуту. Это  пинчидосы и ролладосы, готовые к употреблению за 1 минуту в СВЧ. Для легкой и быстрой закуски с друзьями. Так же Отмечен народной премией  в 2009 году Jamón Curado Duroc Corte Artesano de Espuña. 


Voleu carn ?
S’ha acabat la meva setmana de carn. En aquesta regió varem visitar les cases privades i els productors petits, fàbriques, plantacions, naus industrials, així com els restaurants, que reben la carn fresca i altres productes. És difícil d’imaginar un restaurant a Catalunya que no tingui cap producte de porc o de vedella, així com a molts altres països.A la fàbrica Espunya hi transformen la carn de porc als elaborats carnis: pernil curat, xoriço, embotits i una gran varietat d’especialitats càrnies i productes gourmet. A hores d’ara la seva producció és fa en 4 fàbriques, amb la seu principal a la fàbrica d’Olot. La marca  Espuña va  ser creada l’any 1947 per a la producció dels embotits. Avui  en dia  és una marca internacionalment reconeguda. Els mercats principals, on exporten la seva producció, són: Europa, Gran Bretanya, Portugal, Argentina. El gran creixement de la marca i la qualitat dels seus productes asseguren la seva estabilitat. La última novetat  és “una tapa en un minut” (només pels bars de Catalunya). Són rolls i pinxos preparats en un minut en microones. Són pràctics pels aperitius i/o entrants lleugers en un àpat amb uns amics. A més a més, l’any 2009 el Pernil Curat Tall Artesà Espuña va guanyar el premi nacional 

Jamón Curado Duroc Corte Artesano de Espuña. 
На испанском рынке это самый продаваемый продукт. Стоит попробовать. Не отказывайтесь.


Al mercat espanyol és el producte més venut. Paga la pena tastar-ho. No el rebutgeu !

Входящее сырье- свинина
La matèria primera de porc 


Далее меня ждал Джорди Виларасcа (Jordi Vilarassa)...
Джорди со своими подопечными

Jordi amb els seus porquets




A continuació, vaig conèixer a Jordi Vilarassa  




Это- Мачо...
És un mascle ... 

Это я и бутифарра бланка
Aquí sóc jo amb una botifarra blanca


Оказался честным, добрым и трудолюбивым человеком. Самым лучшим (по мнению рестораторов и шефов местечка Гароччо) производителем бутифарры, бутифарры с кровью и сальсичей... Поясню. У него своя ферма, цех по обработки сырья,  соль и перец- и - отменные бутифарры. Это такой вид домашней свиной колбасы. Бульон, в которой варятся бутифарры бланко (колбаса без крови), как есть -бульон из свиных голов, оболочка для колбасок тоже- натуральная трипа, внутри - мясо, соль и перец. Это очень популярная в ресторанах Каталунии закуска, для производства которой нужен каждодневный труд, счастливые животные, соль и перец. И все это у Джорди имеется. Спасибо Джорди, научил делать бутифарры, сальсичи, показал настоящую профессиональную работу...Все очень честно, качественно и вкусно.


Jordi és una bona persona, honesta i treballadora. Segons els restauradors i caps de cuina de la Garrotxa és el millor productor de botifarra negra i salsitxes. Disposa de la seva pròpia granja, una nau per a la transformació de matèries primeres,  sal i pebre i les botifarres delicioses. És un tipus de salsitxa casolana que es bull en un  brou fet dels caps de porc per a la botifarra blanca (sense sang). Dintre de la tripa que és natural, s’hi posa la carn, sal i pebre. És un menjar molt popular als restaurants de  Catalunya, només s’ha de disposar-hi dels animals feliços, sal, pebre i aplicar-ne molt de treball diari. Jordi ho té tot això. Agraeixo a Jordi que em va ensenyar a fer les botifarres, salsitxes, doncs em va ensenyar un treball professional de veritat. Tot és molt bo, d’alta qualitat i excel·lent sabor. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada