dimecres, 12 de gener del 2011

Elena Tsipchenko: nova becària de la Beca Internacional Ferran Adrià

Tal com s’especifica a la darrera entrada d’aquest bloc, Justine de Valicourt ha finalitzat la seva estada al municipi. A partir d’ara serà Elena Tsipchenko, guanyadora de la Beca Internacional Ferran Adrià dins la categoria "País Convidat", la que ens narrarà les seves experiències i aprenentatges a Catalunya.

Aquí s’inicia un nou itinerari formatiu, és adir, una nova trajectòria d’aprenentatge que permetrà que l'Elena entengui la gastronomia del territori català en la seva plenitud. Durant els propers dos mesos, acompanyada per l’expert en gastronomia Pep Nogué, podrà observar el canvi que s’ha produït en la nostra gastronomia, des de la cuina tradicional a la més moderna. Aquest itinerari permetrà que en finalitzar la seva estada l'Elena pugui elaborar els seus propis projectes culinaris, reinterpretant la nostra tradició a través de criteris de respecte, creació i originalitat.

A través d'aquest bloc l'Elena ens permetrà conèixer com es desenvolupa aquest itinerari. Així mateix, hi podrà mostrar les pràctiques culinàries i les evolucions que conduiran a la creació del nou projecte gastronòmic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada